SYNSTEST

Hos Frank Walton tilbyr vi synstester i begge våre butikker på Grünerløkka og i Bogstadveien. Synsundersøkelsen blir tilpasset den individuelle kunden og tar normalt 30 minutter. Noe av det første vi gjør er å kartlegge hvor godt du ser, eventuelle problemstillinger og behov. Deretter sjekker vi ut hvilken styrke du vil kunne trenge, samsynet ditt, fokuserinegsevnen din på nært hold + øyehelsen din. Til slutt går vi gjennom funnene og du får en tilpasset anbefaling i forhold til ditt behov.

Vi i Frank Walton er interessert i å utgjøre en forskjell. Du får ærlige og profesjonelle råd. Vi ser på om du virkelig trenger briller og om det er nødvendig med en oppdatering i forhold til eksisterende styrker. Er det behov for videre henvisning til øyelege eller lignende er vi behjelpelige med dette.

Synstesten koster kr 500,-.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan sender jeg inn synstesten min?
Synstesten kan sendes inn på mail til [email protected], eller du kan sende den på SMS til 957 91 877.

Kan Frank Walton få tak i styrkene mine fra annen optiker?
Ja, det kan vi. Da trenger vi din fødselsdato + telefonnummeret til din optiker. Vi ringer for deg.

Tilbyr dere progressive briller?
Ja, vi tilbyr progressive briller, men kun i våre butikker. Progressive glass koster fra kr 1.390,00 per stk.

Hva er pupilldistanse(PD)
Pupilldistanse er distansen mellom pupillene dine. Snitt PD for gutter/menn er 62mm og for jenter/damer 60mm.

HOME TRY-ON

Vil du prøve brillene før du kjøper dem? Test vårt Home try-on program. Velg deg opptil fem briller, legg disse i handlekurven og fullfør betalingen.Vi sender dem hjem til deg gratis slik at du kan teste dem. Returen er allerede betalt så når du har prøvd de forskellige brillene i fem dager legger du returpakken i din nærmeste postkasse med returlappen festet over ditt navn og din adresse.

Fant du en brille du ønsker å bestille gjennomfører du en nettbestilling og du vil motta en komplett brille i posten etter ca 14 virkedager ekskludert postens leveringstid.

BUTIKKER

Vi har per idag 2 Frank Walton butikker i Oslo. Her kan du få tilpasset brillene dine kostnadsfritt samt tatt en synstest. Begge butikkene har samme brilleutbud.

Frank Walton Grünerløkka
Olaf Ryes plass 5a
0552, Oslo

Frank Walton Bogstadveien.
Bogstadveien 39
0366, Oslo

FRAKT, RETUR OG BYTTE

Alle Frank Waltons brilleglass blir slipt individuelt for deg i Oslo. Leveringstiden for bestilling på nett er ca 14 virkedager ekskludert postens leveringstid. Progressive glass og andre spesialglass må bestilles i butikk grunnet oppmåling av PD og høydemål i forhold til ditt synssenter i brilleglasset. Leveringstiden for bestilling i butikk avhenger av typen glass.

Vi håper selvfølgelig at du blir fornøyd med dine nye briller. Men skulle du likevel ønske å returnere varen til oss ber vi deg ta kontakt på mail [email protected] eller ring oss på 957 91 877. Vi forholder oss alltid til angrerettloven ved kjøp av briller på nett, så derfor må brillen/brillene være tilbake hos oss senest 14 dager etter at du mottok den. Den må være i samme stand som da du mottok den, ubrukt og uten skader. Du må selv betale for returporto. Det er også ditt ansvar at vi mottar pakken. Vi anbefaler derfor at du sender pakken med sporing. Du velger selv om du vil ha pengene tilbake eller om du vil bytte til en annen innfatning. Frakten på den nye varen står vi for.

Hvis du mot formodning skulle finne feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt av oss, ber vi deg sende en mail til [email protected]. I følge kjøpsloven, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget mangelen gi oss beskjed. Da følger samme prosedyre som ved retur av vare. Skulle du ha andre spørsmål om retur og reklamasjon ber vi deg ta kontakt på mail [email protected] eller ring oss på 957 91 877.

KONTAKT OSS

Frank Walton Grünerløkka
Olaf Ryes Plass 5a
0552, Oslo
Telefon 957 91 877
Mail [email protected]

Frank Walton Majorstuen
Bogstadveien 39
0366, Oslo
Telefon 482 77 198
Mail [email protected]

JOBBE I FRANK WALTON

Frank Walton er per i dag ikke på utkikk etter noen ansatt, men hold utkikk her eller kom innom en av våre butikker og spør oss.