Om oss

Frank Walton ble grunnlagt i Oslo i 2014. Vi jobber for å designe briller av høy kvalitet med et nordisk utrykk, hvor kvalitet og funksjon er i fokus. 

Design

Frank Walton sine briller er designet på Grünerløkka i Oslo. Moodboards, ideskisser og deretter tekniske tegninger blir produsert før første prototype blir laget på en av våre fabrikker. Denne prosessen tar gjerne 6–9 måneder før den perfekte brillen kan settes i produksjon. Vi lar oss inspirere av nordisk minimalisme, og har fokus på kvalitet og funksjonalitet. Vi designer briller med et klassisk design og et moderne utrykk.

 
 

Kvalitet fra A til Å

Som et uavhengig brillemerke jobber vi kontinuerlig for å  opprettholde en høy kvalitet. Vi bruker kun de beste materialene i produksjonen av våre briller. Materialene til innfatningene kjøper vi fra blant annet Tyskland, Kina og Italia. Solbrillene våre er utstyrt med glass fra Carl Zeiss. Detaljene i brillene blir nøye kontrollert gjennom flere kvalitetstester, og hver brille som lages går gjennom over 100 steg før de er ferdige.