Finn brillen som passer deg!

Ingen kjenner ditt ansikt slik som deg. Vi er her for å hjelpe deg å finne brillen eller solbrillen som passer deg best. Besøk gjerne vår butikk på Grünerløkka eller en av våre forhandlere for å få god hjelp og veiledning.

Mål på brillene

På innsiden av våre briller finner du tre tall som er skrevet slik: 49-21-145

Første tall (49) er størrelsen på glasset på det bredeste punktet målt i millimeter.

Andre tall (21) er avstanden mellom glassene målt i millimeter.

Tredje tall (145) er lengden på brillestangen målt i millimeter.

Ansiktsform

Finn brillen som passer til din ansiktsform. Det viktigste er at du finner brillene som du liker. Reglene under kan du bruke som retningslinje for hvilke Frank Walton-briller som kan kle deg best. Er du usikker på hvilke briller som passer deg best, kom innom vår Frank Walton butikk på Grünerløkka i Oslo eller besøk en av optikerne som forhandler Frank Walton-briller.

Diamantformet ansikt

Har man et diamantformet ansikt, passer man gjerne forskjellige brilleformer. Både runde og firkantede briller kan kle deg. En ting man kan tenke på, er at brillene man velger ideelt skal være like brede som ansiktet ditt på det bredeste punktet.

Firkantet ansikt

For de med et firkantet ansikt anbefaler vi gjerne runde briller, som vil myke opp ansiktet. Man kan gjerne også gå for litt mindre og ikke så kraftige innfatninger.

Rundt ansikt

Med et rundt ansikt anbefaler vi gjerne mer firkantete og kantete briller. Et rundt ansikt er ofte like bredt som det er høyt. For at ansiktet skal se tynnere og lengre ut anbefaler vi at man velger innfatninger som er brede og ikke så høye. Firkantede og runde briller er å anbefale.